Zasielam Vám pozdrav z Francúzska, kde sme úspešne ukončili štúdium a minulý piatok sme sa spolu s Veronikou zúčastnili slávnostných promócii (foto v prílohe). Trochu sa opakovala situácia z našich promócii na Slovensku, keďže aj tu sa mi dostalo pocty mať počas slávnosti príhovor. S Veronikou sme skončili na druhom a treťom mieste v ročníku, ale keďže najlepší študent sa nemohol dostaviť na promócie (lebo sa už vrátil do Kanady), pripadol príhovor na mňa. Týmto sme teda dokončili štúdium v odbore „Stratégie digitale“ a môžeme sa vrhnúť do sveta práce. ☺

Keďže si ma firma, kde som vykonával stáž rozhodla nechať, ostávam tak v najbližšej dobe na juhu FR. Veronika si nedávno našla prácu vo veľkej švajčiarskej firme. Spolu s nami tu francúzsky Master skončil aj Tibor, len v inom odbore (Medzinárodné financie) a aktuálne je na stáži v Luxembursku.

Verím, že o francúzsky program na EkF je záujem a že aj ďalším študentom sa podarí získať dvojitý diplom: či už bakalársky alebo aj ten magisterský ☺ Ďakujem Vám za zorganizovanie tohto programu, spolupráce medzi univerzitami a za možnosti, ktoré sa mi vďaka tomu otvorili.

S pozdravom, Matej